Surrender All

Get your game on!Β βš”οΈπŸ“– Luke 11:13 If you then, being evil, know how to give good gifts to your children, how much more will your heavenly Father give the Holy Spirit to those who ask Him!” 

πŸ‘‰πŸŽΎ You’ve probably heard of tennis champion Boris Becker, but you may not know this;🎾He had everything, talent, money, fame, and every other worldly pleasure one could want, 😒 yet he still struggled with depression and frequent thoughts of suicide. “I had won Wimbledon twice before,” he said, “once as the youngest player. I was rich. I had all the material possessions I needed”…😒 It’s the old song of movie stars and pop stars who commit suicide. They have everything, and yet they are so unhappy. β€œI had no inner peace. I was a puppet on a string.”Β 

πŸ‘‰ When we’re not fully submitted to the Lord, we are puppets on a string in the hands of the enemy. We will never be satisfied. We will never have peace. We will never be accomplishing the purposes for which we were divinely created.Β πŸ•Š D.L. Moody said, “I believe firmly that the moment our hearts are emptied of pride and selfishness and ambition and everything that is contrary to God’s law, the Holy Spirit will fill every corner of our hearts.But if we are full of pride and conceit and ambition and the world, there is no room for the Spirit of God. We must be emptied before we can be filled.”

πŸ•ŠΒ Brethren, Let’s get our game on for the Lord today. πŸ™ŒLet’s give our heart to Him yet again today and purpose to empty it of our desires and allow God to fill it with His. πŸ•ŠπŸ’šπŸ™ŒΒ 

GW

Sherry Lynn Szada-Olinger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s